Bir projeyi veya çalışma alanını sil
Nereden olacağını seç: yalnızca bu cihaz ya da hesabın ve tüm cihazlar.
27 Ekim 2026 tarihinde güncellendi
Adımlar
- 1
Proje menüsünü aç
Üstteki … menüsünden ya da gezginin proje menüsünden Projeyi sil'i seç.
- 2
Nereden olacağını seç
Yalnızca bu cihazdaki bir proje buradan kaldırılır. Sahibi olduğun eşitlenmiş bir proje her yerden de silinebilir: hesabından, tüm cihazlardan ve paylaşıldığı herkesten.
- 3
Başlığı yaz
Her yerden silmek projenin başlığını ister. Projeden hâlâ yayında olan bir hikâye önce yayından kaldırılmalıdır.
- 4
Boş bir çalışma alanını sil
Ayarlar › Çalışma alanları'nda, projesi ve başka üyesi olmayan bir çalışma alanının sahibi adını yazarak onu silebilir.
Silme geri alınamaz. Dışa aktarılan arşivler senin kalır: geri istemeyi düşünüyorsan önce projeyi dışa aktar.

