Usuń projekt lub przestrzeń roboczą

Wybierz gdzie: tylko to urządzenie albo twoje konto i każde urządzenie.

Zaktualizowano 27 października 2026

Kroki

  1. 1

    Otwórz menu projektu

    W menu … u góry albo w menu projektu w nawigatorze wybierz Usuń projekt.

  2. 2

    Wybierz gdzie

    Projekt znajdujący się tylko na tym urządzeniu jest z niego usuwany. Zsynchronizowany projekt, którego jesteś właścicielem, można też usunąć zewsząd: z twojego konta, z każdego urządzenia i u wszystkich, którym został udostępniony.

  3. 3

    Wpisz tytuł

    Usunięcie zewsząd wymaga tytułu projektu. Opowieść wciąż opublikowaną z projektu trzeba najpierw wycofać z publikacji.

  4. 4

    Usuń pustą przestrzeń roboczą

    W Ustawienia › Przestrzenie robocze właściciel przestrzeni bez projektów i bez innych członków może ją usunąć, wpisując jej nazwę.

Usunięcia nie można cofnąć. Wyeksportowane archiwa zostają twoje: najpierw wyeksportuj projekt, jeśli możesz chcieć go odzyskać.