Konto i rozliczenia

Wyeksportuj swoją pracę lub usuń konto

Twoje historie możesz zabrać ze sobą i usunąć.

Kroki

  1. 01

    Wyeksportuj projekt

    W menu projektu wybierz Eksportuj .musael, aby otrzymać pełną kopię, którą później znów otworzysz.

  2. 02

    Wyeksportuj rękopis

    Wybierz Eksportuj rękopis (EPUB, Word, PDF)…, aby uzyskać plik do czytania lub wysłania redaktorowi.

  3. 03

    Pobierz swoje dane

    W Ustawieniach konta (Twój awatar w prawym górnym rogu) pozycja Twoje dane daje kopię wszystkiego, co usługa przechowuje o Twoim koncie.

  4. 04

    Usuń konto

    W Ustawieniach konta Usuń konto usuwa konto, jego przestrzenie robocze, strony publiczne i przesłane okładki. Projekty zapisane na Twoich urządzeniach pozostają tam.

Usunięcia nie da się cofnąć. Najpierw wyeksportuj, jeśli możesz chcieć odzyskać pracę: plik .musael otworzy się ponownie na dowolnym koncie.